3 aktiviteter for hele familien

Telttur

Der findes mange gode og sjove aktiviteter, man kan lave sammen som familie, og det kan der især være brug for i en hverdag med stress og travlhed. I den moderne verden vi lever i, er der mange, som befinder sig mange timer foran en skærm, og det at komme ud i det fri bliver nedprioriteret. Hvis du mangler inspiration til aktiviteter, du kan lave med din familie, kan du med fordel tage et kig på de 3 udendørsaktiviteter, vi har samlet herunder.

Overnatning i det fri

Vil du have rigtig kvalitetstid med familien, kan det være en god ide at bruge flere sammenhængende timer sammen. Det kan i eksempelvis gøre ved at tage ud og overnatte i det fri. Man kan nemlig sagtens sove dejligt ude i det fri. Det eneste det kræver er såmænd bare det rigtige grej. I kan blandt andet tage ud i de mange shelters rundt om i landet, hvor det er muligt at sove ganske komfortabelt. Overnatning i shelters kan især være en fordel som familie, da man så undgår at pakke tungere udstyr såsom et telt. I stedet skal i udelukkende bruge en sovepose og et liggeunderlag, hvor pakstørrelsen er en del mindre. Skal vægten på jeres oppakning være ekstra let, kan i vælge at købe en letvægtssovepose til alle familiemedlemmer, så jeres oppakning bliver så minimal som muligt. Skal du have den letteste letvægtssovepose på markedet, skal du vælge en sovepose med dun, da vægten her er minimal. Hvis du går op i vægt, skal du ligeledes vælge et underlag med skum fyld, da de sjældent vejer mere end 500 gram.

 

Lav snobrød over bål

Hvis du mangler en hyggelig aktivitet, som ikke er så tidskrævende, kan du samle familien om et bål og lave snobrød. Det er en god måde at stresse af fra en travl hverdag og samtidig er det en god måde at underholde børnene på og få kvalitetstid sammen. Hele familien kan starte ud med en gåtur i skoven, hvor i kan finde pinde, i kan bruge som spyd til at bage snobrødene. Efterfølgende kan i samles med hver jeres kniv og snitte dem spidse. Herefter er det eneste i skal bruge en bålplads, nogle brænde samt en snobrødsdej. Dejen til snobrød er utrolig nem at lave, og du skal kun bruge de mest basale ingredienser: mel, mælk, gær og salt, som ofte er i enhver husholdning.

 

Madlavning i det fri

Madlavning i det fri bliver mere og mere populært blandt den danske befolkning. Danskerne finder inspiration i programmer såsom Nak & Æd og Bonderøven og tager ud og bliver et med naturen. Derfor er en oplagt aktivitet at tage dine børn med ud i naturen og vise dem, hvordan man laver mad uden diverse elektroniske maskiner og andet moderne udstyr. Madlavning i det fri kræver ofte både længere tid samt samarbejde, og derfor er det en super god måde for familien at bruge tid sammen. Udover at selve madlavningen foregår i det fri, har i også mulighed for at indsamle nogle af ingredienserne i det fri, så i får det fulde udbytte ud af jeres tur ud i det fri.