3 uundværlige arbejdsskjorter

Arbejde

Skjorten har altid været en måde for mænd at tage sig bedst muligt ud på. Men en skjorte er mere end blot et stykke hvidt kedelig stof. I dag fås herreskjorter til forretningsmæssige formål i alle mulige farver, snit og afskygninger og valget af netop en skjorte kan i sidste ende være det, der gør forskellen for dit udseende til det vigtige møde med en ny kunde.

Skjorten er nok ikke den mest behagelig beklædningsgenstand – specielt ikke hvis du bruger store skjorter til mænd, men acceptér at det er sådan det er. Er du én af dem der bruger skjorter til store mænd, find et brand der har specialiseret sig i at designe og producere plus size herretøj, da du på den måde lettere finder den rigtige fitting.

Vi giver her vores bud på 3 uundværlige arbejdsskjorter, der alle fungerer perfekt til jobbet uanset din kropsform.

 

Den klassiske hvide

Alle mænd bør have en hvid skjorte i deres arbejdsgarderobe. Det er og bliver en klassiker, måden hvorpå den bliver brugt, har dog igennem de seneste år udviklet sig fra kun at blive brugt til festlige lejligheder, til også at være en del af den ungdommelige og metropoliske mode.

Bruger du en hvid skjorte på jobbet, så brug den sammen med jeans – gerne i grå eller sorte og tilføj et fedt læderbælte. Hvid skjorte og pæne bukser er kun til Wall street eller bryllup.

Husk! Idet en hvid skjorte er relativ gennemsigtig, søg for altid at have en undertrøje nedeunder og den SKAL være uden ærmer. En kortærmet hvid T-shirt under en hvid skjorte, er et totalt no-go.

 

Den farvet

De fleste mænd tager sig godt ud i en ensfarvet skjorte. Den er stilren, udstråler autoritet og passer til de fleste underdele, uanset om det er jeans, chinos eller pæne bukser.

Som alternativ til den hvide, er en blå skjorte det perfekte valg, når man snakker arbejdsskjorter. Uafhængigt af årstiden, giver den dig en afslappet elegant følelse.

Vælger du en model i en lys blå nuance, bør du gå efter en underdel i en mørkere tone, dette vil automatisk give dit outfit en god balance.

Er du typen, der er til den lidt mere rå still, så vælg en grå skjorte. Farven er total undervurderet og max cool sat sammen med et par jeans. Du vil stadig fremstå professionel, blot med lidt mere kant og personlig udstråling. Tilføj et par hvide sneakers og et læderarmbånd og du er kørende.

 

Denim skjorten

Denim blev oprindeligt brugt som arbejdstøj, grundet den slidstærke kvalitet. Derfor giver den automatisk manden, som bærer denim, et strejf af handlekraft og gå-på-mod.

Sætter du denim skjorten sammen med et par chinos, får du et super cool casual look, der går på alle arbejdspladser. Kører du dobbelt denim looket, så søg for, at jeansene er i en mørkere nuance end skjorten.