Sådan finder du frem til den bedste restaurant

Gode restauranter finder du mange steder i Danmark, men skal du finde de absolut bedste, så skal du gå grundig til værks. Vi har her samlet en liste til dig med anmeldte restauranter til dig, så du nemt kan finde den bedste restaurant hvor du er lige nu.

Spiseguiden

På spise guiden kan du finde en masse anmeldelser af super gode restauranter, så her er det et godt sted at starte din søgning på den bedste restaurant.

Tripadvisor

Tripadvisor er også en sted hvor folk kan anmelde restauranter og da det er private der gør det, så får du også et godt billede af om den pågældende restaurant er god. Du søger bare den by du står i og derefter finder den spisesteder med anmeldelser.

Krak

Krak er også blevet en god søgemaskine når det kommer til at finde gode restauranter. Her kan du nemlig søge i dit område og få en liste med stjerner, så du nemt og overskueligt kan finde den restaurant du vil ind i.

Det var vores lille liste som vi håber du kan bruge. Nedenunder har vi fundet en eksempel på nogle gode anmeldelser af Flammen Odense.

Flammen Odense Tripadvisor

Flammen Odense Tiendeo

Odense spiseguide

Flammen Odense på Yelp

Flammen Odense på Facebook

Flammen i Odense