Den rigtige hjelm til dit barns hoved

Vi har elle godt af en daglig cykeltur. Mange cykler hver dag til og fra jobbet, og følger deres børn i skole på vejen. Det er sundt for både krop og sjæl at træde i pedalerne og få frisk luft i lungerne. Det giver bedre fokus og koncentration på job og i skole, hvis man har startet dagen med en cykeltur. Børnene får lært at færdes sikkert i trafikken og motorikken og balanceevnen bliver godt opøvet. Men pas på hovedet. Sørg for at det er godt beskyttet, når I cykler.

En god børnecykelhjelm er et absolut must, når barnet skal færdes på cykel. Cyklister hører til kategorien “bløde trafikanter” og specielt hovedet kræver beskyttelse. En tur udover styret kan have fatale konsekvenser, hvis dit barn ikke bruger en god børnecykelhjelm. En god børnecykelhjelm skal være CE mærket og passe i størrelsen. Sørg altid for at cykelhjelmen sidder som den skal. Ikke for løst og ikke for stramt. Så giver den rigtig god beskyttelse, hvis uheldet er ude.

Vær selv det gode eksempel

Lige som en god børnecykelhjelm er vigtig for dit barn, så er den også et must for voksne. Hvis dit barn ikke gider køre med cykelhjelm, så vær selv det gode eksempel, der beskytter sit hoved. For hvis det går galt, så er kan det i sidste ende være decideret livsfarligt at styrte uden hjelm. En børnecykelhjelm fås i flotte og seje designs, så der er ingen undskyldning.

En børnecykelhjelm kan redde liv, så enkelt kan det faktisk siges. Det er vigtigt at du sørger for at dit barns hoved er godt beskyttet, når du sender ham eller hende afsted til skole. Også hvis I følges ad. Stå altid fast i den beslutning.

Den daglige hyggetur

At cykle til skole med sit barn er en daglig fornøjelse, hvor man kan nå at få en lille sludder på vejen. Man får set barnet komme vel frem og kan trygt sige farvel og på gensyn. De kære unger er jo det bedste vi har, og dem skal vi passe godt på. Især i trafikken.