En riffel med dybe rødder

En jæger er et menneske, som er tæt knyttet til naturen og det liv, der udspiller sig i den. Hvis man er jæger, er man abonnent på en livsstil, hvor livet under åben himmel er et kærkomment vilkår. For jægeren er naturen en skatkiste, der rummer mere end bare kød på bordet. Den er en verden af oplevelser og et sted, hvor den store ro kan falde på en, når man sidder musestille i timevis, med sit våben, og venter på at byttet kommer frem.

En riffel fra Sauer er drømmen for mange jægere. Sauer er en tysk våbenproducent, som har fremstillet våben siden 1751 og skabt sig et ry og omdømme, som, med god grund, misundes af andre våbenproducenter. For selvom Sauer har dybe rødder og solide traditioner, så er de stadigt særdeles innovative og går ofte deres egne veje i bestræbelsen på at skabe nye og bedre våben til jægeren over hele verden. 

Klassiske rifler

Sauer 100 er en model, som er bredt kendt i jægerkredse. Her er tale om en bolt-action riffel med justerbar triggervægt. Dette gør det muligt at justere riflen, så den passer til den enkelte jægers unikke behov. Det er en riffel for jægeren, som har sin egen stil og ønsker pålidelighed og præcision. Et våben af høj, høj kvalitet og med stor klasse.

Sauer 202 er også en bolt-action riffel, som kan dateres tilbage til 1993. Her er også muligheder for individuel tilpasning idet mange komponenter kan udskiftes. Der kan blandt andet skydes med mange forskellige kalibre. En riffel for den individuelle jæger, som ikke er bleg for at gå sine egne veje. En tilpasningsdygtig klassiker.

Bevæbnet og afvæbnet på samme tid

Sidder man i timevis i sit skjul og venter på at byttet skal komme frem, så kan man komme ud for lidt af hvert. Nok er man bevæbnet, men det er mentalt afvæbnende at opleve småfuglenes liv på nært hold. Og se en lille gnaver bakse med sin hule eller noget føde, der skal gemmes for rivaler. Naturen er fuld af gaver og giver gavmildt til den, der venter tålmodigt.