Gode Tips til Messen: Sådan Får Din Virksomhed Mest Ud Af Arrangementet

Messe

Når din virksomhed tager på messe, er det med en række klare mål for øje. Spørgsmålet er, hvordan man bedst når dem. Vi deler her ud af vores mange års erfaring med messer, så dig og din virksomhed kan få mest ud af det næste arrangement.

 

Tænk på størrelsen

Hvis du vil deltage i en udstilling eller begivenhed, hvor det område du har fået allokeret er et af de mindste, vil et bannerstativ der kan rulles sammen være en rigtig god ting at have med. Pop-up skærme er en anden værdifuld mulighed for at få et godt udtryk, i situationer hvor du arbejder på begrænset plads. Pop-up skærme er også tilgængelige i mange former og størrelser, og giver altså rig mulighed for at være kreativ.

 

Overvej hyppigheden

Hvis du kun planlægger at bruge dine ressourcer til en enkelt begivenhed, kan budgettet fint bruges på sammenrulleligt banner stativ, beachflags og lignende. Hver af disse er ganske billige samtidig med de fungerer rigtigt godt.

Hvis du har brug for et produkt, der kan bruges adskillige gange om året, og kan risikere at skulle igennem mange opsætninger og sammenpakninger, så kan du kigge efter andre typer prodkukter. Nu kan det pludseligt godt betale sig at bruge pengene på ting der er holdbare, nemme at sætte op og pille ned, og som generelt er lette at have med at gøre.

 

Skal du rejse

Hvis din deltagelse i diverse messer kræver mange rejser i bil eller i luften, skal du nøje overveje størrelsen på din Messestand. En række bannerstativer og flag kan købes med bæreposer, der kan lægge i bagagerummet på din bil, eller let kan pakkes væk på et fly. Nogle større emner kan du eventuelt sende med post eller bud på forhånd, så du kun behøver at rejse med en mindre taske.

 

Tænk på timingen

Det er vigtigt at sørge for planlægning og forberedelse i god tid før arrangementet. Forbered dine produkter, dit salgsmateriale og alt det nødvendige papirarbejdet så alt er klar til messen. Sørg for det er organiseret og klart, før du tager kontakt til arrangørene af messen. Hvis du ikke har alle de materialer du skal bruge, så sørg for at du ved præcis hvor lang tid de tager at få produceret, og at bestillingerne bliver lagt i god tid.

 

Alle elsker gaver

En gennemtænkt gave er en genial måde at få opmærksomhed på din messestand, og det kan samtidig fungere som et salgsfremmende værktøj langt ud i fremtiden. Udstillingsfirmaer tilbyder mange forskellige produkter der egner sig som gaver, lige fra klassiske til innovative nye varer. Du kan også selv gå på jagt efter producenter af ting, som du mener har en god tilknytning til dig og dine produkter, og høre om du kan få dem produceret med dit firmanavn og dine kontaktoplysninger.