Her er Den Hemmelige Sætning der Letter Dit Bilkøb

Audi

Ville det ikke være dejligt, hvis det at være på jagt efter en ny bil ikke var sådan en skræmmende og uoverkommelig opgave? Det er nemlig noget, som de fleste går til med meget blandede følelser. På den ene side er de spændte over snart at få sig en ny bil, og på den anden er de ramt af hvad der bedst kan beskrives som angst over den store opgave de står overfor. Køb af bil er en af de største investeringer vi almene danskere laver i løbet af vores liv, og det er derfor kun naturligt at vi føler et vist pres på at gøre det ordentligt. Det er dog en opgave der kun er blevet sværere, efterhånden som bilmarkedet har vokset sig uoverskueligt stort. Aldrig har der været så mange biler at vælge imellem, og det gør det svært at finde ud af hvad det rigtige valg er.

Det er heller ikke ligefrem noget de underviser i på skolerne. Alle der står overfor at skulle købe en ny bil for første gang rammer muren af frustration og forvirring, for hvordan gør man lige? Hvad er opskriften til at komme i gang med at undersøge markedet?

Vi gør det, som skolerne ikke har formået at gøre: vi giver dig her den hemmelige sætning, der letter dit bilkøb! Sætningen er:

Find Din Bil

Begyndelsesbogstavet i hvert ord dækker over følgende:

F: F står for Forhandler. På grund af alle de historier man hører om griske bilsælgere, så er der overraskende mange mennesker der undlader at tage ud til en bilforhandler for at se på biler og forhøre sig med de ansatte der. Men det er en kæmpe skam! De store bilforhandlere har for længst lært, at man ikke driver en forretning ved at snyde folk eller sælge dem noget bras. En god langsigtet forretningsstrategi er derimod baseret på at have ansatte der har masser af viden omkring de forskellige bilmodeller, og som oprigtigt kan hjælpe folk med at finde en bil der dækker deres behov til punkt og prikke. Hvis du allerede ved hvilket bilmærke du er interesseret i, så tag ud til den specifikke forhandler: en Kia forhandler ved mere om de forskellige Kia modeller, end en generel bilforhandler gør.

D: Dette bogstav står for ”Detaljer”. Der er så stort et udvalg på markedet i dag, at du er nødt til at lave en ønskeliste over alt hvad du gerne vil have i en bil inklusive de små detaljer. Du har nemlig ikke tid til at sammenligne hundredvis af biler: i stedet skal du vide nøjagtigt hvad du leder efter. Du vil hurtigt blive overrasket over, at du næsten altid kan finde en bil der opfylder hver eneste lille krav du sætter.

B: Det næste bogstav står for ”Brugt”. Drop fordommene om brugte biler, og tag et kig på brugtmarkedet. Når først du ved hvilken bil du gerne vil have, så er det lynhurtigt at lave en søgning på internettet for at se, om der er nogen der sælger bilen brugt. Det tager ikke lang tid at komme ud at se den brugte bil, og der er altså mange penge at spare, hvis den viser sig at være i god stand!