Paw Patrol: Den perfekte gaveide

Paw Patrol er blevet verdenskendt landet over hvor den populære serie har vundet indpas som legetøj i de fleste børneværelser. Det er derfor en perfekt gaveide til den yngre aldersgruppe. Vi guider dig her til nogle af de mest populære produkter som uden tvivl vil vinde rent ind i et børnehjerte.

Er du endnu ikke bekendt med serien Paw Patrol så er du klar gået glip af noget. Den populære serier handler om at den 10-årige Ryder sammen med sine 8 hunde sendes på forskellige missioner, for at redde befolkningen i deres by Adventure Bay. Budskabet bag er derfor rigtig fint og hjælper børn med at drage omsorg og tænke på sine medmennesker.

Plastfigurer

Der er ingen mission som de modige hunde ikke kan klare. De actionfyldte plastikfigurer der kan transformere udseende til en ny opgave, og giver rig mulighed for at barnet selv kan slippe fantasien løs og få klaret alverdens missioner. Kombiner flere af figurerne for at skabe et helt univers hvor der er plads til massere af underholdning med både vennerne og familien. Der findes et stort udvalg af disse  Paw Patrol animationsfigurer til billige priser.

Bamser

Der er ikke noget som en ny yndlingsbamse der kan fragtes med alle steder. Med en Paw Patrol hund ved din side, er du sikker på at kunne føle dig tryg og sikker under alle situationer. Hav den med i barnevognen eller på bilsædet mens i er på farten. De søde bamser fungerer også perfekt som krammedyr når man har brug for noget at holde om og trænger til en ekstra ven ved sin side. Det er muligt at købe alle 8 hunde som små nuttede bamser, og du kan derfor vælge lige netop dit barns yndlings.

Film og tv serier

Det er også muligt at tilkøbe Paw Patrol som film eller tv-serie. Har i endnu ikke fået set alle afsnittene eller ønsker dit barn at gense dem igen og igen, kan dette derfor være en oplagt gaveide. Yderligere kan den famøse serie også tilkøbes som film, hvilket giver anledning til hygge i sofaen med hele familien.