Den perfekte gave til hende, der har alt

Gave til hende

Står du og skal finde en gave til din kæreste? Er du også i tvivl hvad du skal give hende, og vil du gerne gøre det godt? Så giver vi dig her fire idéer til de perfekter gaver, hun ikke kan blive andet end glad for

 

Smykker

Diamonts are a girls best friend, og det kan alle piger vidst godt skrive under på. Et smykke er altid en sikker vinder, når det kommer til gaver fra kæresten. Et smykke lever for evigt og er derfor et godt minde, som hun kan bruge hele hendes liv. Det er svært at gå galt i byen med smykker, hvis du holder dig til de neutrale af slagsens. Er du i stedet i tvivl, så tag et kig i din kærestes smykkeskin eller tag en af hendes veninder med på råd, så du er sikker på at købe det helt rigtige smykke til hende.

 

Oplevelser for jer begge

Oplevelser er en god gave, da det er et minde, hun vil have for altid og det er noget i kan have sammen. Det kan for eksempel være et spaophold i en weekend kun for dig og hende, hvor i bruger tiden sammen og gør alle de ting, som du ved hun godt kan lide. Er det ikke dig, kan et gavekort for to være lige så godt, så hun kan invitere en veninde med. En oplevelse kan også være noget stille og roligt så som en tur ud at spise på hendes ynglings restaurant eller være noget vildt som en forlænget weekendtur til Paris.

 

Gavekort

Gavekort kan godt virke meget upersonlige og signalere, at man måske ikke har tænkt helt så meget over gaven eller at man måske endda har glemt det. Men gavekort kan gøres på mange forskellige måder, og det kan sagtens være en betænksom gave alligevel. Giv hende for eksempel et gavekort til en shoppingtur og restaurantbesøg, hvor i tager en dag ud af kalenderen og tager på shopping og tager ind og spiser frokost på hendes ynglings restaurant. Det kan også være et gavekort til fem forskellige ting, som hun kan indløse når hun vil. Det kan være en tur i biografen, en hjemmehyggedag med sushi eller en tur på Café.

 

Den personlige gave

Er du den opmærksomme kæreste, er denne slags gave ikke noget problem for dig. Måske er der noget hun har snakket om for langtid siden, som du kan give hende, eller er der noget personligt, som minder om hende? Det kunne for eksempel være en stjernetegnsplakat med hendes stjernetegn, der kan hænge over sengen, sammen med en plakat med dit stjernetegn.